home     informatie     foto's     reserveren     route     algemene voorwaarden

Vergadertafel Ruimte voor een dag 

DE KLEINE LETTERTJES

1. Een optie op de Ruimte voor een dag is mogelijk voor maximaal 10 dagen, afhankelijk van het moment van boeking. De reservering wordt definitief door betaling van het totaalbedrag per bank. De borg dient bij aankomst in contanten te worden betaald.

2. De borg voor de Ruimte voor een dag is 50 euro en wordt, indien alles in orde is, bij vertrek in contanten terugbetaald. Van de borg ontvang je een kwitantie. Schade die niet ontstaan is door slijtage of normaal gebruik, kan worden ingehouden op de borg.

 3. Sleuteloverdracht geschiedt bij aankomst na betaling van de borg.

4. Bij annulering tot 6 weken voor de gereserveerde datum wordt de helft van de aanbetaling terugbetaald. Bij annulering binnen 6 weken voor de gereserveerde datum is restitutie van de aanbetaling niet meer mogelijk. Bij overmacht is het eventueel wel mogelijk om de reservering te verschuiven naar een andere datum.

5. In principe is de ruimte voor een dag beschikbaar vanaf 8.30 tot 22.30 uur. Dat zijn drie dagdelen te weten: 8.30 tot 12.30 uur, 13.00 tot 17.30 uur, 18.00 tot 22.30 uur. Indien de ruimte voor een dag voorafgaand of aansluitend niet verhuurd is, kunnen in overleg andere tijden overeengekomen worden.

6. De huurprijs is 85 euro per dagdeel, het Low budget tarief. De Ruimte voor een dag dient netjes (geen vuilnis en vuile vaat e.d. achterlaten, vloer stofzuigen) en in goede staat te worden achtergelaten. Als de ruimte niet netjes wordt achtergelaten bedragen de schoonmaakkosten 25 euro. Uiteraard kan van tevoren afgesproken worden dat de huurprijs 115 euro per dagdeel is, het Full service tarief. De schoonmaak wordt dan door Ruimte voor een dag geregeld.

7. Handdoeken, theedoeken, kopjes, thermoskannen, toiletpapier, afwasmiddel ed. zijn voldoende aanwezig. Er is een koffiezet apparaat voor gemalen koffie, een Senseo, een Nespresso-apparaat en een waterkoker aanwezig. Koffie en thee, suiker en melk dien je zelf mee te nemen. Voor regelmatige gebruikers is er een kastje om spullen achter te laten.

8. De genoemde huurprijzen zijn per dagdeel en zijn gebaseerd op maximaal acht personen. Bij meer dan 8 personen geldt een meerprijs van 5 euro per persoon op het dagdeeltarief.

 9. Indien je een beamer wilt gebruiken dan kun je die huren. De huurprijs voor de beamer is 20 euro per dagdeel.

10. Indien je gebruik wilt maken van internet, dan dien je dit bij je reservering aan te geven.

11. De verhuurder van de Ruimte voor een dag is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan of diefstal van je eigendommen tijdens de duur van het verblijf. Sluit ramen en deuren als je de ruimte verlaat en zorg dat er geen waardevolle spullen of geld achterblijven.

12. De Ruimte voor een dag bevindt zich midden in een woonwijk en is omringd door werkende mensen en kinderen die elke dag vroeg op moeten. Hou hier rekening mee en wees s avonds stil op straat.

13. Huisdieren zijn niet toegestaan.

14. Al onze prijzen zijn BTW vrijgesteld.

VOORWAARDEN GEBRUIK INTERNET  

 1. Indien je gebruik wilt maken van de computer met internetverbinding heb je een wachtwoord nodig. Dit krijg je bij de sleuteloverdracht.

2. Wij stellen ons internet ter beschikking zodat onze gasten de gelegenheid hebben om hun e-mail te checken, zaken op te zoeken, etc. Wij verwachten dat er verantwoord met het gebruik van internet wordt omgegaan, hetgeen wil zeggen: voor zover mogelijk onveilige sites vermijden i.v.m. virussen en geen bezoek aan sites die (mogelijk) in strijd zijn met de wet (kinderporno, e.d.)   

Utrecht, maart  2011
Oudwijkerdwarsstraat 120  

 

2011 Ruimte voor een dag