home     informatie     foto's     reserveren     route     algemene voorwaarden

INFORMATIE OVER  RUIMTE VOOR EEN DAG

De tarieven
Ruimte voor een dag hanteert twee tarieven: Low budget en Full service.

Optie 1: 'Low budget' per dagdeel 85 euro
Bij low budget delen we het werk met onze klanten. We vragen je zelf koffie, thee en versnaperingen mee te nemen. En je maakt zelf na gebruik de ruimte schoon. Zo kunnen we de prijs per dagdeel laag houden. Het dagdeeltarief is gebaseerd op 8 personen. Bij meer dan 8 personen berekenen wij een meerprijs van 5 euro per persoon.

Optie 2: 'Full service' per dagdeel 115 euro
Koffie, thee, water en versnaperingen staan voor je klaar. Ook wordt na vertrek de schoonmaak door Ruimte voor een dag gedaan. Deze prijzen zijn exclusief lunch en diner. Het dagdeeltarief is gebaseerd op maximaal 8 personen. Bij meer dan 8 personen berekenen wij een meerprijs van 5 euro per persoon. Meer details kun je lezen in de Algemene voorwaarden
»

De ruimte
De ruimte is 9.50 lang en 4.40 breed. Twee mooie teak tafels kunnen geplaatst worden in diverse opstellingen, zoals een carré-opstelling of één lange tafel. Daarnaast is er de mogelijkheid om een derde tafel neer te zetten. Standaard staan er acht comfortabele stoelen. Bij meer deelnemers kunnen er nog zes klapstoelen bijgeplaatst worden. Om een indruk te krijgen van de Ruimte voor een dag kun je kijken bij de foto’s »

De voorzieningen
Wc met goede ventilatie.
Kleine keuken met koelkast, oven, en magnetron.
Draadloos internet
Electrisch beamerscherm
Beamer die je kunt huren voor 20 euro per dagdeel

Lunch of diner
Na een dagdeel hard werken is een goede lunch of diner een verwennerij. Even een frisse neus halen en 50 meter lopen naar restaurant 'Kom buurten'. Een hip restaurant waar je rond 12,50 euro een heerlijke lunch kunt eten. Geef vooraf de bestelling door en je lunch of diner staat gereed bij aankomst. En als het regent staan er 8 paraplu’s klaar! Dus wel een frisse neus, maar geen natte haren. Kijk voor een indruk van het restaurant op www.kombuurten.nl »
 

 

© 2011 Ruimte voor een dag